PROFIELINTERIM COMMUNICATIE MANAGEMENTCOMMUNICATIEADVIESPRESENTATIES EN TRAININGENCOACHING
 
naar homepage      vorige pagina
 

Coaching

QVC coacht professionals en -afdelingen vanuit de overtuiging dat mensen door de juiste aandacht en uitdagingen beter in balans raken en langer voldoening vinden in hun werk. Coaching vindt plaats op basis van een zelfontwikkeld protocol waarbij het bereiken van concrete resultaten binnen een vastgestelde tijd voorop staat. De leidinggevende is nauw betrokken bij het proces. Deze aanpak maakt coaching tot een concrete activiteit met zichtbare resultaten. Het belang van de gecoachte en de organisatie worden niet uit het oog verloren.

 Lees hier de publicatie in "De ondernemer"

 Lees hier de referentie door Walter Snoei
 Lees hier de referentie door Jan-Bart van Oppenraaij

 Meer weten? Neem dan hier contact met mij op

Ministerie van Verkeer en Waterstaat (www.verkeerenwaterstaat.nl)
Coaching van een junior communicatieprofessional naar adviseurniveau. Nadruk op persoonlijke ontwikkeling, zelfsturing en enkele praktische vaardigheden en samenstellen persoonlijk ontwikkelplan.

Be-Value (www.be-value.nl)
Coaching van een communicatie professional op rol/taak en praktische vaardigheden.

Gemeente De Bilt (www.debilt.nl)
Coaching van een communicatie adviseur. Nadruk op keuzes in persoonlijke ontwikkeling en het samenstellen van een eigen persoonlijk ontwikkelplan.

Politieregio Gelderland Zuid (www.politie.nl/Gelderland-Zuid)
Coaching van een politieman op middenkaderniveau gedurende het toelatingsproces voor het Management Development traject bij zijn korps.

 


 
© Quo Vadis Communicatie 2005