PROFIELINTERIM COMMUNICATIE MANAGEMENTCOMMUNICATIEADVIESPRESENTATIES EN TRAININGENCOACHING
 
naar homepage      vorige pagina
 

Communicatieadvies

Een communicatie adviseur moet bereid en in staat zijn het eigen advies met de voeten in modder mede uit te voeren. Bij adviesopdrachten gebruikt QVC De Communicatie Maxicheck. Een zelfontwikkelde praktische audit die u inzicht geeft in aspecten als cultuur, structuur, doelstellingen en onder meer de toepassing van communicatiemiddelen beoordeelt. Een uitgebreide check van de website hoort daarbij. De rapportage geeft uU niet allen concrete adviezen voor verbeteringen maar vooral ook een concreet plan van aanpak.

Oog voor de haalbaarheid van zijn adviezen is wat u minimaal mag verwachten van uw adviseur.

 

 Meer weten? Neem dan hier contact met mij op

The Customer Care Company (www.tc3.com)
Voer een communicatie audit uit aan de hand van Communicatie Maxicheck en adviseer over concrete verbeterpunten. Presenteer de verbeteringen in de vorm van een concreet plan van aanpak.
 Lees hier de referentie van Matthias Meijer

Gemeente De Bilt (www.debilt.nl)
Analyseer rollen, taken en positie van het cluster communicatie. Adviseer over verbeteringen in processen en werkwijze en help de communicatieprofesionals voorgestelde wijzingen te implementeren.
 Lees hier de referentie door Ton Sluijters

Stichting Peutjutfonds
Ontwikkel een marketingcommunicatieplan met het doel het donateursbestand te verjongen. Doel is de militaire erebegraafplaats in Bandah Acej als waardevol cultuurgoed overzee te behouden.
 Lees hier de referentie door Richard Rhemrev 

 


 
© Quo Vadis Communicatie 2005